Vacanţa mare ALTFEL

Astăzi 07.AUG.2015 în cadrul programului educaţional ”Vacanţa Mare Altfel” la Şcoala gimnazială Dinu Nicolae din DSCN0808comuna Dumbrava s-a desfăşurat, în parteneriat cu Fundaţia Victoria, un foarte interesant atelier de creaţie. Domnul prof. înv. primar Gheorghe Spirescu coordonatorul acestui proiect ne-a reamintit tuturor că vizita şi implicarea noastră a celor de la Fundaţia Victoria din Urlaţi survine în urma unui parteneriat, în cadrul căruia copii de aici de la şcoala au participat, pe 25 iulie, la Conacul Bellu din Urlaţi la evenimentul ”Tabără de creaţie pentru o zi”, eveniment în cadrul căruia copiii au cântat, au dansat, au creat zmeie şi au făcut pictură pe piatră.

DSCN0785

Revenind la acţiunea de astăzi menţionăm că s-au creat măşti şi păpuşi din carton şi materiale textile, s-au recitat poezii s-a dansat şi s-au cântat cântecele, iar toţi copiii au fost pe deplin încântaţi de implicarea lor în astfel de activităţi, manifestându-şi totodată dorinţa şi disponibilitatea de a participa la următoarele acţiuni care, fără îndoială, se vor desfăşura în cadrul proiectului ”Vacanţa Mare Altfel”, dar şi cele desfăşurate în parteneriat cu Fundaţia Victoria !

DSCN0869

Noi vom fi aici informându-vă din timp cu promptitudine şi cu bucurie despre aceste viitoare acţiuni întreprinse de fundaţia noastră !

de Robert Codescu

Leave a Reply