Ecologizare Urlaţi

DSCN0934Astăzi sâmbătă 29 august Fundaţia Victoria a desfăşurat o nouă acţiune, în oraşul Urlaţi. Acţiunea de azi a fost una de ecologizare a parcului din faţa primăriei din oraş şi a parcului Bellu. La această acţiune pe lângă copiii şi voluntarii Fundaţiei Victoria au mai participat şi copii de la Şcoala Dinu Nicolae din comuna Dumbrava, copii coordonaţi de domnul profesor Spirescu Gheorghe. Domnii Drăgan Niculai (preşedintele Fundaţiei Victoria) şi Smochină Cătălin Adrian (consilier şi psiholog al fundaţiei) s-au arătat foarte încântaţi de implicarea şi participarea copiilor şi a voluntarilor, mai ales că pe lângă pachetele cu produse alimentare oferite cu ajutorul sponsorilor şi partenerilor, copiii s-au bucurat şi de o vizitare gratuită a fascinantului Conac Bellu.

DSCN0940

Acţiunea a avut următorul scop şi obiective:

SCOP: Descoperirea si promovarea tinerilor pentru ecologizare , stimularea interesului pentru natura, pentru curatenie prin implicarea institutiilor, parintilor si cadrelor didactice.

OBIECTIVE:

  • Sa stimuleze curiozitatea, perseverenta, increderea in fortele proprii;
  • Sa incurajeze formarea unei atitudini favorabile pentru natura si mediu;
  • Sa-si formeze capacitati de a surprinde, de a descoperi continuturi si forme ale realitatii exprimate intr-o multitudine de modalitati

DSCN0950

 

Şi fiindcă acţiunea a fost una de un real succes toţi participanţii şi-au manifestat disponibilitatea pentro viitoare acţiune a fundaţiei programată în luna septembrie.

Leave a Reply